Toppik – Skjul dit hårtab med hårfibre

Toppik Micro fibre er et smart produkt for dig som er blevet lidt tyndhåret, og som gerne vil kamuflerer det. Det er fuldstændigt harmløst, og har en effektiv kosmetisk virkning. Du påfører simpelthen Toppik fibrene og reder dit hår, så hæfter Toppik sig fast til hårene, og du får en effektiv illusion af et tykkere hår. Er rigtigt smart værktøj, til dig som f.eks. vil skjule en bar plet.

Sådan virker Toppik

Toppikfibrene er produceret af organisk keratin, og er ladet med statisk elektricitet. Pga. elektriciteten, der sætter fingrene sig fast på dit hår, og giver illusionen af et tykkere hår. Toppik er 100 procent naturligt, der findes ingen farlige kemikalier eller ligende i produktet.

Fordelen ved at benytte sig af Toppik

  • Først og fremmest, så får det dit hår til at se tykkere ud.
  • Det sidder enormt godt fast.
  • Der skal rigtig meget til før det falder af dit hår.
  • Det kan bruges samtidigt med at du benytter dig af Minoxidil.

Der er dog nogle ulemper ved at benytte sig af Toppik

  • Du skal have noget hår, som fibrene kan binde sig til.
  • Det kan smitte af på din hovedpude, når du sover med det.
  • Det er kun en midlertidig løsning – Dit hårtab vil fortsætte mens du benytter produktet.
  • Du vil opbygge en afhængighed af produktet. Hvis du skaber en illusion at du faktisk har hår, så kan det være svært at stoppe, og vise omgivelserne det.
  • Det kræver lidt tid og tålmodighed, at finde det rette farvevalg.
  • Det er mest effektivt til at skjule hårtab på toppen af hovedet – i forhold til tindingerne.

Produkter

Der findes en lang række forskellige Toppik produkter – her vil vi prøve at give dig et overblik over hvilke der findes og hvad de forskellige produkter er til.

Toppik – Mikrofibre

Det mest kendte Toppik produkt, som bruges verden over. Super smart produkt, hvor du kan lave en illusion at dit tynde hår er meget tykkere end det er. Man sprayer de små mikrofibre ind i håret, hvorefter de via statisk elektricitet klæber sig fast til dit hår. Der er ingen risiko ved at benytte produktet, det kan ikke skade dit hår. Produktet kommer i en masse forskellige farver, så du kan finde den farvenuance der passer til dit hår.

For nogle er det nødvendigt at mixe 2 farver for at finde den rette farve. Det kan man enten gøre direkte i håret, eller ved at mixe farverne i en tom bøtte inden påføringen.

Toppik Spray Applicator

Vil du benytte Toppik fibre produkterne, så er det en god idé at også købe denne pumpe. Den fordeler fibrene ligeligt over det område du påfører dem. Det gør det meget nemmere at påføre Toppik og det giver et bedre resultat. Så vil du påføre Toppik nemmere og bedre, så bør du købe denne pumpe sammen med fibrene.

Toppik Fiberhold Spray

Toppik Fiberhold Spray er et produkt som er udviklet til at forbedre bindingen mellem dine hår og Toppik fibrene. Det er ikke et produkt som er nødvendigt at benytte, hvis man køber Toppik mikrofibre, men det anbefales kraftigt, da det hjælper med at forbedre resultatet og giver bedre styling muligheder. Det hjælper med at holde fibrene fast i vind, regn, mm. Først påfører du fibrene, hvorefter du sprayer for at give dem ekstra holdbarhed.

Toppik Hair Fattener

Toppik Hair Fattener er en koncentreret behandling med keratin proteiner og næringsstoffer, som der trækker dybt ind i håret og giver et fyldigere udseende. Produktet er fyldt med næringsstoffer og en høj koncentration af keratin, som giver tyndt hår et meget fyldigere look. Du massere det ind i håret, efter du har været i bad og har tørret håret med et håndklæde. Det skal fordeles godt og masseres grundigt ind i alt håret. Derefter tørrer du håret med en hårtørre. Du kan kombinerer det med Toppik mikrofibrene – hvis det er nødvendigt.

Toppik Balsam

En balsam som via Keratin gør dit hår tykkere. Det er ikke et produkt som er nødvendigt at benytte, hvis du bruger mikrofibrene, men det kan gøre dit hår tykkere og stærkere. Det indeholder desuden en række styrkende aminosyrer. Så hvis du leder efter en balsam, som visuelt kan forbedre tykkelsen af dit hår, så kan Toppik balsam være et fint produkt at benytte.

Toppik Shampoo

Som med balsamen, så er shampooen et produkt, som man kan bruge for at styrke ens hår. Det er ikke et krav at man benytter shampooen, hvis man benytter mikrofibrene. Det er derimod en god tilføjelse, hvis man vil gøre alt for at styrke ens hår. Via Keratin proteinet, der giver Toppik Shampoo dit hår et tykkere og fyldigere look.

FAQ

Hvad er Toppik lavet af?

Fibrene er lavet af organisk keratin protein – hvilket er det samme som menneskehår består af. De er derefter ladet med statisk elektricitet, så de klæber sig til dine hår.

Hvilke hårfarver passer produktet til?

Alle hårfarver, ligemeget om du er gråhåret, rødhåret eller blond. Der findes en række forskellige grundfarver som produkterne kommer i, hvis de ikke passer til din hårfarve, så kan farverne mixes.

Kan produktet benyttes med andre styling produkter?

Yep, det kan det sagtens. Du skal dog være opmærksom på at du skal benytte styling produkterne inden du påfører mikrofibrene, medmindre det er en hårspray.

Kan det tilføjes vådt hår?

Nej, det skal tilføjes tørt hår for at give det rette resultat. Hvis det tilføjes vådt hår, så vil det klumpe sammen og give et forkert resultat.

Hvor lang tid holder fibrene?

I gennemsnittet, der holder en 12 grams Toppik til omkring 30 dages brug, hvis du benytter det hver dag. Toppik fibrene kan holde sig fast til håret i en uges tid, hvis du ikke vasker dem ud.

Kan Toppik hjælpe mod hårtab?

Nej, produktet er kun designet til at hjælpe med at give dit hår et fyldigere udseende. Det hjælper ikke mod mandligt hårtab. Der er der kun 2 produkter som er godkendt, nemlig Regaine og Propecia.

Kan jeg svømme mens jeg benytter mig af Toppik?

Du kan selvfølgelig svømme alt det du vil, men fibrene vil blive vasket ud.

Kan jeg benytte produktet hvis jeg er skaldet?

Uden hår at binde sig til, der er Toppik ikke brugbart.

Kan kvinder benytte sig af Toppik?

Ja, produktet er lige så effektivt hos kvinder med tyndt hår.