Regaine

Regaine er målrettet folk med arvelig skaldethed – i aldersgruppen 18 til 40 år. Man skal være tålmodig med brugen af Regaine, da en virkning typisk tidligst begynder at vise sig efter 4 måneders tid. Man skal også være bevidst om at ens hår gennemgår konstant en udvikling, hvor gamle hår bliver erstattet af nye. Når man kæmper mod hårtab, så skal man væbne sig med tålmodighed, det kan tage lang tid før en virkning kan ses med det menneskelige øje.

Hvad er regaine forte?

Regaine er en væske som man påfører områderne med hårtab. Man fordeler væsken med sine fingerspidser. Typisk benytter man 1 ml om morgenen, og 1 ml om aftenen. Det er vigtigt at man vasker sine hænder grundigt efter påførelsen.

Regaine kan benyttes måde af mænd og kvinder – Mænd anbefales at benytte 5 procents versionen, imens kvinder højst må benytte 2 procents versionen, da de er mere overfølsomme overfor bivirkninger.

Det er vigtigt at man tager til lægen og får fastslået at man lider af arveligt hårtab, inden man starter med at benytte Minoxidil.

Mulige bivirkninger ved brug af Minoxidil

Almindelige (1-10 procent)
Almindelige bivirkninger kan være uønsket hårvækst, udslæt og eksem, rødme, kløe og tør hud.

Sjældne (0,01-0,1 procent)
I sjældne tilfælde kan man opleve lavt blodtryk.

Regaine er en af de mest kendte midler mod hårtab. Det aktive stof i Regaine hedder Minoxidil, og det vides ikke med sikkerhed hvordan Minoxidil virker. Minoxidil er en substans som bindes til en receptor, hvilket medfører en kemisk proces i cellerne. Det menes at processen skaber en udvidelse af blodårene omkring hårsækkene, hvilket forbedre blod og næring tilførsel omkring hårsækkene.

Fordelen ved at bruge Regaine mod hårtab, er at der er rigtig god data bag midlet. Regaine blev originalt udviklet som medicin mod højt blodtryk. Som bivirkning opdagede forskerne at deres forsøgspersoner udviklede ekstra kropshår, hvilket medførte at forskerne afprøvede midlet mod hårtab – hvilket viste gode resultater.

Regaine / Minoxidil har den bedste virkning under følgende betingelser:

  • Hvor yngre du er, og desto tidligere du kommer i gang med minoxidil, desto bedre chance er der for succes.
  • Jo mindre aggresiv dit hårtab er, desto bedre chance for succes.
  • Regaine har bedst virkning omkring issen / månen.

Hvor lang tid skal man bruge Regaine?

Hvis du vælger at stoppe behandlingen med Regaine, så vil du opleve at virkningen, og eventuel genvækst vil forsvinde i løbet af få måneder.
Undersøgelser viser at det tager 3-4 måneder, før man kan begynde at se effekten af Regaine.

Advarsel – Bør ikke anvendes af gravide.