OLINOL NO. 302

OLINOL Prescription No. 302 øger hårvæksten med ca. 80 procent indenfor de første 40 dage.” – Noget i den stil står der på Naturfarms hjemmeside. Naturfarm er producenten af dette vidundermiddel mod hårtab.

Hvad er Olinol?

et er et serum der er udviklet mod hårtab hos mænd og kvinder. Det skal hjælpe mod både aldersbetinget hårtab og arveligt hårtab. Og så skal det fremme hårvæksten. Desuden reklamerer de med at det også fjerner årsagen til hårtabet.

Produktet skal indeholde biometiske peptider, som i følge Naturfarm er identiske med de menneskelige peptider. De biometiske peptider skal ifølge Naturfarm, mindske katagen-fasen, hvilket er den periode hvor håret stopper med at gro. Og så skal produktet øge Anagen-fasen, hvilket er den periode hvor håret aktivt gror. Desuden indeholder Olinol Prescription® No. 302 planteekstrakter som f.eks: ølgær, kamille, fennikel, røllike, Awapuhi, mm.

Virker OLINOL NO. 302?

Højst sandsynligt ikke. Det er umuligt at finde den undersøgelse som OLINOL NO. 302 er baseret på. Det er meget muligt, at produktet kan være godt for dit hår og din hovedbund, men derfra at ligefrem være et mirakelmiddel mod mandligt hårtab, det er rimeligt optimistisk. Hvis kuren mod mandligt hårtab var opfundet i Esbjerg, så havde man nok hørt om det for længst.

Konklusion

Man skal passe på med at tro på alt hvad man læser på nettet. Når noget lyder for godt til at være sandt, så er det ofte for godt til at være sandt. Der findes i Danmark kun 2 godkendte midler mod hårtab, det er Regaine og Propecia. Der er desværre mindre krav til naturprodukter og dokumentation, hvilket gør det nemmere at fremstille “mirakel” produkter, som lover en masse. Hvis du virkelig lider af mandligt hårtab, så skal du nok ikke satse på OLINOL produkterne, men har du bare en anelse skæl, så er det da et forsøg værd.