Køb Regaine online og spar penge – Vidste du at du faktisk kan købe Regaine online og spare en del penge? Har din læge fastslået, at du lider af mandligt hårtab og vil du gerne benytte Regaine, så kan det købes flere steder.

Normalt så køber man sin Regaine på apoteket, men i dette tilfælde så kan der være rigtig mange penge at spare ved at købe det online. Hvis du vil købe en pakke Regaine til 3 måneder, så koster det typisk omkring 1200,- kroner på apoteket.

Køb Regaine online – Der er penge at spare

Der er forskellige muligheder for at købe Regaine på nettet – her er 2 eksempler:

Køb hos Made4men – 899,- kroner for 3 måneders forbrug.

Som du kan se, så er Amazon langt billigere end alle andre muligheder. Og troværdigheden er i top – det er det samme produkt du modtager. Hvis du køber i England, så kommer der ikke told. Så derfor husk at brug den engelske version af Amazon og find en leverandør som sender fra England.

Der kommer selvfølgelig lidt forsendelse oveni, men der er rigtig mange penge at spare. Du kan endda købe Rogaine Foam, som er et smart alternativ til det almindelige Regaine produkt. Med Regaine Foam, der bliver det aktive stof Minoxidil leveret via skum i stedet, lidt ligesom barberskum.

Fordele og ulemper ved Regaine Foam

Der er en række fordele og ulemper ved skum-versionen, dem kigger vi på her:

Fordele:

  • Det er uden propylene glycol – Hvilket ved nogle skaber irritation i hovedbunden. Nogle mennesker er allergiske overfor propylene glycol. Desuden er det en smule fedtet, hvilket irriterer nogle.
  • Hvis du er korthåret, så er det hurtigere og nemmere at benytte. Man fordeler skummet ud over håret og det opløses hurtigt.

Ulemper:

  • Har du længere hår, så er det svært at få skummet ordentligt ned til hovedbunden.
  • Der er en del tvivl om at Regaine Foam er lige så effektivt som den almindelige version. Teorien går på at propylene glycol er mere effektiv til at leverer det aktive stof i hovedbunden. Der er dog ikke opsat nogen undersøgelse, som 100% sammenligner effekten af de 2 versioner, så det er svært at sige med sikkerhed. Fakta er dog at Regaine Foam virker – det er der der flere undersøgelser som fastslår.

Køb ikke Regaine online – før du har snakket med lægen

Igen skal vi lige fastslå, at det er enormt vigtigt at du snakker med din læge først. Selvom du taber håret, så er det ikke sikkert at du lider af mandligt hårtab. Der kan være mange andre faktorer som spiller ind. At bruge medicin mod mandligt hårtab koster mange penge – desuden er det besværligt at benytte Regaine hver dag. Du skal være indstillet på at du taber hårene igen, hvis du stopper med Regaine eller Propecia, så du skal være mentalt og økonomisk klar på hvad du går ind til. Så husk at snak med lægen – og bekræfter han at du lider af mandligt hårtab, så husk at det nemmeste er bare at klippe håret kort. Det tager lidt tid at accepterer, men i længden vil dette være den nemmeste, billigste og bedste løsning.