headblade-atx-skraberVil du gerne barbere hovedet problemfrit? Så læs vores guide til hvordan du bedst barbere hovedbunden og hvilke headshave skraber som er bedst.

Mange vælger at barbere deres hoved, hvis håret er blevet lidt tyndt. Det er en god måde at droppe alle hårbekymringerne og komme videre med livet. Desuden er det på mode, da det skallede look er in. Det er også en fantastisk dejlig fornemmelse når der er varme i luften, dog kan vinteren være en lidt kold tid, men heldigvis er huen opfundet.

Har du aldrig barberet hovedet før, så vil vi guide dig igennem processen, så du ikke ender med at skære dig til blods, eller få en irriteret hovedbund.

Førstegangsbarbering af hovedet – Sådan gør du:

At barbere hovedet, det kan sammenlignes med en almindelig ansigtsbarbering. Første gang kan være lidt besværlig og nervepirrende, men når man først har lært det, så er det nemt og hurtigt.

Det vigtigste du skal huske, hvis du vælger at barbere hovedet, det er at du må aldrig gå ned på udstyr. Kvalitetsgrej gør det bare nemmere at klare barberingen.

Først skal der trimmes

barbering af hovedDet første punkt er trimning af håret. Du skal klippe dit hår så langt ned som muligt med en trimmer. Hvis du ikke har en trimmer, så har Made4men en lang række gode trimmers til prisen – Se deres store udvalg her.

Blødgør hårstrående

Når du har trimmet dit hår, så skal det resterende hår blødgøres. Tag et varmt bad og sørg for at alt håret bliver fugtigt og blødgjort. Hvis du ikke ønsker at gå i bad, så kan du bruge et varmt og vådt håndklæde. Læg det på hovedet indtil håret er blødt.

Barberskum eller gel

Næste skridt er påføring af barberskum eller gel. Husk at købe ordentligt kvalitet. Brug rigeligt og sørg for det dækker alle hårene. Det kan være en god idé at vælge produkter som er parfumefri, da det kan være med til at irritere hovedbunden.

Barberingen

Du skal altid barbere i hårenes retning. Husk at skylle din skraber løbende. Pas på at du ikke trykker for hårdt eller barbere det samme område flere gange, da det kan være med til at øge risikoen for både indgroede hår og røde mærker. Det kan være en god idé at have et håndspejl når du skal barbere dig i nakken.

Skyl efter og derefter creme/lotion

Skyl godt og grundigt efter, så du får alt barberskummet/gel væk. Derefter bør du påføre en kvalitets aftershave lotion eller alternativt noget fugtgivende ansigtscreme, som er med til at modvirke tørhed.

Tend skin aftershave

Tendskin aftershave kan være rigtigt godt at benytte til sidst, da det indeholder meget salicylsyre, som modvirker røde knopper og irreteret hud. Du kan finde Tendskind hos Made4men.

Headblade – Den ultimative headshave skraber


For omkring 200 kroner kan du gøre din barbering meget nemmere, hurtigere og bedre. Med HeadBlade headshave skraberen, der bliver barberingen af hovedet til en leg. HeadBlade styrer du med fingrene og du kan nemt rulle maskinen over din hovedbund, mens den barbere dine hår. Man får et fantastisk resultat og minimere risikoen for snitsår og andre ubehageligheder.

Made4men er eneforhandler af Headblade – Du kan finde deres udvalg her.